60 de cadre didactice au fost repartizate pe post. profesorii din sibiu cu lucrările de examen anulate contestă procedura

Potrivit datelor oferite de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Sibiu, din cele 84 de posturi titularizabile la nivelul județului, 60 au fost ocupate în ședința publică de vineri, 9 august, iar luni, 12 august, are loc repartizarea celor care s-au înscris pentru mai multe posturi, la centre diferite și care nu au ocupat încă un post. În județul Sibiu este vorba de 24 de cadre didactice care au la dispoziție tot atâtea posturi.

 

Următoarea ședință de repartizare pe posturile din învățământul preuniversitar va avea loc miercuri, 14 august, când vor intra în discuție și posturile netitularizabile. Înainte de ședințele de repartizare, la nivelul județului așteptau să fie ocupate un număr de 871 de posturi sau fracțiuni de posturi.

Candidații care au fost afișați ca neprezentați contestă procedura de afișaj și vor merge în instanță

Candidații la examenul de titularizare ale căror lucrări au fost anulate, pe motiv că au pus în lucrare un semn distinctiv, au contestat procedura de notare, pe motiv că au fost afișați ca neprezentați, cu toate că ei au fost în sălile de examen, lucru dovedit de prezența camerelor didactice și listele de prezență.

”Ei contestă de fapt procedura. Sunt 9 persoane (din 11 notate ca absent) care

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

60 de cadre didactice au fost repartizate pe post. profesorii din sibiu cu lucrările de examen anulate contestă procedura  60 de cadre didactice au fost repartizate pe post. profesorii din sibiu cu lucrările de examen anulate contestă procedura  60 de cadre didactice au fost repartizate pe post. profesorii din sibiu cu lucrările de examen anulate contestă procedura

Ultima oră

Comentariul meu