Publicat înUltima oră

Terenul de golf de la Cisnadie, greu de atribuit spre executie

Lansata in iunie, anulata in iulie si reluata pentru august, licitatia pentru lucrarile de executie a terenului de golf de la Cisnadie a fost din nou anulata, dupa cum anunta reprezentantii SC Sibiu Golf Club SRL, firma controlata de doctorul Ilie Vonica. `Pe parcursul derularii procedurii de atribuire, in faza de solicitari de clarificari s-au constatat omisiuni ale documentatiei de atribuire, iar Sibiul Golf Club se afla in imposibilitatea de a adopta masuri corective fara a fi necesara anularea procedurii`, se arata in anuntul publicat azi de SC Sibiu Golf Club SRL. Termenul de depunere a ofertelor pentru aceasta lucrare era de 19 august, valoarea contractului fiind estimata la 18,3 milioane de lei, fara TVA, cu un termen de executie de 18 luni.
Precedenta licitatie organizata a fost anulat pe motiv ca nu au fost depuse minim trei oferte acceptabile. Reluarea licitatiei va fi publicata in paginile cotidianului Romania libera.

Realizarea acestui teren este un proiect finantat din fonduri europene cu o valoare totala de 25 de milioane de lei, din care 13,12 milioane de lei reprezinta asistenta financiara nerambursabila. Terenul de golf, ce va fi dezvoltat pe o suprafata totala de 824.455 de mp, este insa doar o parte

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții