ministerul finanţelor a făcut publică lista posturilor vacante pentru persoanele eliberate din funcţie. la sibiu, 55

Lista prevede 55 de locuri de muncă vacante pentru Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sibiu.

De asemenea, patru locuri vacante pentru Serviciul Fiscal Municipal Mediaş.

În lista postată pe site-ul Ministerului Finanţelor sunt amintite şi posturile vacante pentru serviciile fiscale orăşeneşti Agnita, Avrig şi Sălişte, câte unul pentru fiecare serviciu, fiind vorba despre şefi de birou.

Reprezentanţii Ministerului de Finanţe amintesc şi condiţiile pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească pentru a opcua postul vacant.

La Sibiu, numărul persoanelor care au primit preavize este de 127, funcţionari publici şi personal contractual, aceştia având posibilitatea de a opta pentru unul dintre posturile vacante anunţate de Ministerul de Finanţe.

Într-un comunicat oficial, reprezentanţii Administraţiei Județene a Finanțelor Publice Sibiu anunțau că „majoritatea acestora fac parte din cadrul serviciilor suport ale Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a judeţului Sibiu, care conform noii structuri se regăsesc la nivelul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Brașov”.

De asemenea, specificau și faptul că ”angajaţii care au primit preavize pot opta pentru posturile vacante în cadrul noii structuri”. Lista poate fi consultată și la sediul Administraţiei judeţene a Finanţelor Publice Sibiu, de pe Calea Dumbrăvii.

Lista posturilor vacante poate fi consultată aici (aproape de finalul tabelului).

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

ministerul finanţelor a făcut publică lista posturilor vacante pentru persoanele eliberate din funcţie. la sibiu, 55  ministerul finanţelor a făcut publică lista posturilor vacante pentru persoanele eliberate din funcţie. la sibiu, 55  ministerul finanţelor a făcut publică lista posturilor vacante pentru persoanele eliberate din funcţie. la sibiu, 55

Ultima oră

Comentariul meu