care sunt cele mai profitabile afaceri pe timp de criză: recuperator, covrigar sau case de amanet

Teoria economică afirmă că, atunci când cineva pierde, există întotdeaua cineva care câștigă.

În România doborâtă de recesiune, existî afaceri care merg, paradoxal, din ce in ce mai bine. Potrivit specialiștilor, printre business-urile cu potenpial din aceasta perioadă sunt cele din sectorul consultanței financiare de criză, retailului cu discount, fast-food-ului și împrumuturilor non-bancare (amanet).

Una dintre cele mai de succes afaceri, în perioada de criză, se bazează tocmai pe efectele dure ale acesteia, spun specialiştii. În condiţiile în care numărul falimentelor s-a triplat, iar incidentele de plată, potrivit Coface, au crescut cu 500%, firmele de recuperare de creanţe au devenit adevărate “vedete ale crizei” fiind căutate tot mai des de companii şi bănci, în tentativa de a scăpa de afacerile “toxice”.

Citiți mai multe aici.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

care sunt cele mai profitabile afaceri pe timp de criză: recuperator, covrigar sau case de amanet  care sunt cele mai profitabile afaceri pe timp de criză: recuperator, covrigar sau case de amanet  care sunt cele mai profitabile afaceri pe timp de criză: recuperator, covrigar sau case de amanet

Ultima oră

Comentariul meu