video: trăiesc cu teama că va cădea casa pe ei – vezi de ce!

Trăiesc cu teama că va cădea casa pe ei. Pentru o familie care locuieşte pe strada Baia de Nisip numărul 8, ultimele trei luni au fost de coşmar.

De atunci curge apă în curtea lor datorită unei fisuri în zidul de sprijin situat deasupra imobilului în care locuiesc aceştia. Apa vine de pe platforma Geromed, iar problema a fost cauzată de demolările recente care au mişcat rolele din sistemul de canalizare.Practic apa vine de pe platforma Geromed trece prin curtea unui alt locatar şi ajunge apoi la imobilul cu numărul opt. Conform acestuia este vorba deplasarea rolelor din canalizare cauzată de lucrările de demolare de pe platformă.

Pentru a demonstra problema, acesta a şi introdus o sârmă şi a constat că există o distanţă de câţiva centimetri între role printre care se scurge apa.

Tags: Alex Pîntea, Angelo Balog, Baia de Nisip Mediaş, casă în pericol Mediaş, Marius Hihn, medias, Nova TV, Ştirile Nova TV

Del.icio.us

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

video: trăiesc cu teama că va cădea casa pe ei – vezi de ce!  video: trăiesc cu teama că va cădea casa pe ei – vezi de ce!  video: trăiesc cu teama că va cădea casa pe ei – vezi de ce!

Ultima oră

Comentariul meu