Un alt weekend dedicat concertelor a inceput la Sibiu si timp de trei zile sibienii se vor putea bucura de concerte rock, spectacole de muzica populara si concerte de muzica electronica.

Cea de-a VIII-a editie a festivalului Artmania aduce in centrul orasului concerte, workshopuri si proiectii de filme. Vineri vor concerta Aeon, Amaranthe, Haggard, Within Temptation si Dark Fusion.

Ansamblul muzical eclectic Haggard este condus de Asis Nasseri, un artist exceptional de origine afgano-germana. Asis compune toate piesele, canta la chitara, percutii si voce. Infiintat in Munich, in 1989, Haggard avea sa devina unul dintre primele proiecte de `classical-orchestral-symphonic-metal“ din lume. Un grup de aproape 20 de muzicieni profesionisti interpreteaza opere rock folosind instrumente clasice si medievale precum violoncelul, oboiul, harpa, vioara, timpanul sau diverse tipuri de flauturi si combina intr-un mod surprinzator pasajele melodice si vocile feminine diafane, cu riff-urile de chitara, sunetele specifice muzicii metal, vocile masculine joase si ritmurile specifice genului, oferind publicului o muzica sofisticata prin concertele lor monumentale.

Fondata in 1996 de chitaristul Robert Westerholt si fermecatoarea soprana Sharon den Adel, Within Temptation s-a facut imediat remarcata ca fiind una dintre cele mai carismatice trupe de `symphonic gothic metal` din istoria muzicii ultimei decade . Al doilea

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

sibiul – capitala festivalurilor in acest weekend  sibiul – capitala festivalurilor in acest weekend  sibiul – capitala festivalurilor in acest weekend

Ultima oră

Comentariul meu