trupa alternosfera și-a anulat concertul la artmania din cauza stării de sănătate a solistului marcel bostan

Trupa din Chișinău, Alternosfera, și-a anulat concertul programat vineri, 9 august, de la ora 16,30, în cadrul ARTmania Festival 2013.

 

Pe pagina de Facebook a trupei, este publicat un anunț prin care aceștia își exprimă regretul ca nu vor putea participa la ARTmania în acest an și explică motivul acestei decizii.

”Dragi prieteni, din pacate, starea de sanatate a lui Marcel nu s-a ameliorat (ba, din nefericire, din contra), motiv pentru care ne vedem nevoiti să anulăm și concertul pe care trupa Alternosfera îl avea programat vineri, 9 august, în cadrul ARTmania Festival. Sperăm să revenim cât de curând cu vești bune”, este mesajul postat de membrii trupei.

Problemele medicale ale solistului trupei ar fi început la Padina fest, atunci când Marcel Bostan a avut nevoie de ajutor medical.

Și pe siteul ARTmania, concertul figurează ca anulat.

Alternosfera practică un rock alternativ melodic, cu clapa care “duce” toată melodia. Versurile lor sunt de cele mai multe ori de dragoste, având însă și conotații sociale sau politice. Ca sound, Alternosfera este unică în momentul de față pe piața muzicală basarabeană, contextul lor de influențe variind de la anii ’80 la rockul alternativ al Seattle-ului anilor 90.

Vocea lui Marcel este bogată ca

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

trupa alternosfera și-a anulat concertul la artmania din cauza stării de sănătate a solistului marcel bostan  trupa alternosfera și-a anulat concertul la artmania din cauza stării de sănătate a solistului marcel bostan  trupa alternosfera și-a anulat concertul la artmania din cauza stării de sănătate a solistului marcel bostan

Ultima oră

Comentariul meu