trei tehnici de decorare a casei care îţi pot transforma locuinţa în una de vis

Dacă vă gândiţi să vă decoraţi sau redecoraţi casa, există câteva tehnici de decorare care vă pot ajuta să transformaţi camerele în încăperi care să atragă plăcut atenţia. Iată câteva exemple din tehnicile de decorare ce pot fi folosite:

Tehnica de decorare color wash

Dacă vă place aspectul fin al culorilor de apă, atunci aceasta este tehnica de decorare care vi se potriveşte cel mai bine. Această tehnică de colorare scoate în evidenţă textura peretelui. Un perete colorat cu această tehnică, dacă lucrarea este făcută bine, poate arăta extraordinar. Color wash-ul se realizează cu ajutorul trafaletului, buretelui sau pensulei.

Tehnica de decorare prin straif de culori

straif_de_culori29

Decorarea prin straif de culori (dungi), este un procedeu prin care peretele simplu capătă un caracter aparte. O abordare subtilă, cu dungi de culoare unice în finisaje mate şi lucioase. Un perete decorat în dungi poate crea diferite impresii. Astfel, dungile verticale pot creea impresia de înălţime, iar dungile orizontale par să “întindă” pereţii, creând astfel impresia unui spaţiu mai larg.

Tehnica de decorare prin şablonare simplă 

sablonare_simpla10

Cu acest

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

trei tehnici de decorare a casei care îţi pot transforma locuinţa în una de vis  trei tehnici de decorare a casei care îţi pot transforma locuinţa în una de vis  trei tehnici de decorare a casei care îţi pot transforma locuinţa în una de vis

Ultima oră

Comentariul meu