încep înscrierile la streetball-ul „zilele baschetului”. organizatorii anunţă premii de 3.000 de euro.

Ediţia a 3-a a evenimentului Zilele Baschetului va avea loc anul acesta între 23 august – 1 septembrie. Evenimentul organizat de Asociaţia “Al 6-lea jucător” va avea în program campionate de streetball în diferite locaţii din Sibiu.

Miercuri, 7 august, încep înscrierile la campionatul de streetball la care premiile sunt în valoare de 3000 de euro. Înscrierea este gratuită, iar locurile sunt limitate.

Echipele se pot înscrie prin email la adresa forum@csufans.ro. Categoriile de vârstă, masculin şi feminin, la care echipele se pot înscrie sunt: U12; U14; U16; U18 şi OPEN. Regulamentul concursului şi detalii cu privire la înscrieri şi program pot fi găsite aici.

Sesiune de autografe cu jucătorii echipei CSU Sibiu şi concursuri pentru public

Zilele Baschetului aduc în faţa fanilor jucătorii echipei de baschet CSU Atlassib Sibiu printr-o sesiune de autografe ce va avea loc sâmbătă, 30 august. Echipa CSU Sibiu va avea şi un antrenament deschis publicului.

Vor fi organizate şi concursuri de aruncări la care doritorii din public se pot înscrie pentru premii atractive. Cunoscătorii baschetului îşi vor putea perfecţiona cunoştinţele în urma workshopurilor de arbitraj la care arbitri FIBA vor prezenta regulamentul jocului de baschet.

Ediţia din 2012 Zilele Baschetului a adus

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

încep înscrierile la streetball-ul „zilele baschetului”. organizatorii anunţă premii de 3.000 de euro.  încep înscrierile la streetball-ul „zilele baschetului”. organizatorii anunţă premii de 3.000 de euro.  încep înscrierile la streetball-ul „zilele baschetului”. organizatorii anunţă premii de 3.000 de euro.

Ultima oră

Comentariul meu