expoziţie personală de artă plastică a artistului laurenţiu dimişcă, la palatul brukenthal de la avrig

Vernisajul expoziţiei de artă plastică, “Jurnal”, va avea loc duminică, 11 august, de la ora 17, la Palatul Brukenthal, reşedinta de vară de la Avrig a Baronului Samuel von Brukenthal.

Expoziţia este organizată de Galeriile de arta Trasnilvania din Brasov, în colaborare cu Palatul Brukenthal din Avrig şi propune incursiuni în lumea intimă a artistului, introspecţii şi destăinuiri ale acestuia.

Vor fi expuse peste 50 de lucrări de pictură şi obiecte decorative care, în lunile august şi septembrie vor fi etalate în sălile expoziţionale ale Palatului.

“Eu, doar, las ochiul să vadă, să experimenteze şi să spună că suferim în lipsa iubirii. Ochiul pe care îl vezi este propriul tău ochi, care s-a închis complet atunci când ar fi trebuit să primească lumina lumii. Inima pe care o vezi este propria ta inimă, de zi cu zi, care a încetat să simtă, ascunsă într-un colţ îndepărtat de timp şi care pâlpâie ca o lumânare”, afirmă artistul Laurenţiu Dimişcă.

Doctor în Arte Plastice, foarte cunoscut pentru arta sa în Europa şi SUA, participant la peste 200 de expoziţii, instalaţii şi workshop-uri în ţară şi străinătate, Dimişcă poate fi numit un artist complex, un lider al Figuraţiei Libere, creaţia sa situandu-se la

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

expoziţie personală de artă plastică a artistului laurenţiu dimişcă, la palatul brukenthal de la avrig  expoziţie personală de artă plastică a artistului laurenţiu dimişcă, la palatul brukenthal de la avrig  expoziţie personală de artă plastică a artistului laurenţiu dimişcă, la palatul brukenthal de la avrig

Ultima oră

Comentariul meu