cod galben de caniculă pentru judeţul sibiu, în zilele de joi şi vineri

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare cod galben de caniculă valabilă joi şi vineri pentru mai multe judeţe din ţară, printre ele şi judeţul Sibiu.

Potrivit avertizării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, joi şi vineri vremea va fi călduroasă în toată ţara, iar pentru şase judeţe a fost emis cod portocaliu de caniculă.

Astfel, meteorologii au emis o atenţionare cod galben de caniculă pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov, Giurgiu, Dâmboviţa, Argeş, Gorj, Vâlcea, Dolj, Olt, Teleorman, Maramureş, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Mureş, Alba, Sibiu şi Hunedoara, valabilă joi şi vineri.

De asemenea, în judeţele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiş, Caraş-Severin şi Mehedinţi, a fost emisă o avertizate cu cod portocaliu. În aceste zone, canicula se va intensifica, maximele termice se vor situa între 37 şi 40 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

În Banat, Crişana, Maramureş, Oltenia, cea mai mare parte a Transilvaniei şi în jumătatea vestică a Munteniei va fi caniculă, temperaturile maxime vor depăşi 36-37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

cod galben de caniculă pentru judeţul sibiu, în zilele de joi şi vineri  cod galben de caniculă pentru judeţul sibiu, în zilele de joi şi vineri  cod galben de caniculă pentru judeţul sibiu, în zilele de joi şi vineri

Ultima oră

Comentariul meu