trei nume noi pentru csu sibiu la reunirea lotului in vederea sezonului 2013 – 2014

CSU Sibiu si-a prezentat luni, 5 august, lotul cu care va aborda sezonul 2013 – 2014 al Ligii Nationale de baschet masculin. Intre cei 14 jucatori apar 3 nume noi, americanul Kyle Nelson, sarbul Milos Bojovic si croatul Matija Ceskovic. Din sezonul trecut au ramas jucatorii Devon Austin, Chris Lee, Sasho Gruev, Cristi Craciun, Victor Diaconescu, Vlad Tincu, Attila Vajda, Sorin Raducan, Cristian Ban, iar Octavian Popa Calota si George Tanase au revenit la CSU Sibiu dupa o pauza de doi ani. Astfel, antrenorul Miodrag Perisic are la dispozitie 3 jucatori americani, un sarb, un croat, un bulgar si opt jucatori romani.

Oficialii sibieni au anuntat ca obiectivul pentru noul sezon este calificare in play-off. In ceea ce priveste bugetul, acesta ajunge in jurul sumei de 350 de mii de euro, acelasi ca si in ultimele doua sezoane. Pana la debutul oficial sezonului, CSU Sibiu se va antrena in Sibiu, urmand ca in perioada 28 – 30 august sa participe la Memorialul Elemer Tordai, alaturi de U Cluj, CSM Oradea si BCM U Pitesti, dupa care vor urma o serie de meciuri amicale in cadrul unui turneu de pregatire in Austria la inceputul lunii septembrie.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

trei nume noi pentru csu sibiu la reunirea lotului in vederea sezonului 2013 – 2014  trei nume noi pentru csu sibiu la reunirea lotului in vederea sezonului 2013 – 2014  trei nume noi pentru csu sibiu la reunirea lotului in vederea sezonului 2013 – 2014

Ultima oră

Comentariul meu