procentul de promovare după examenul de ocupare a posturilor didactice vacante din judeţul sibiu trece de 80 la sută

Procentrul de promovare (note peste 5), înainte de constestaţii, la concursul pentru ocuparea posturilor didactice, respectiv a catedrelor vacante sau rezervate, în învăţământul preuniversitar din judeţul Sibiu, ce a avut loc în 30 iulie, este de 82,42 la sută, potrivit datelor oferite de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Sibiu (IŞS).

 

Din cele 745 de persoane care s-au înscris pentru susţinerea examenului, 590 au participat la examenul scris. Dintre acestea, au primit note peste 5, 469, reprezentând 82,42 la sută din numărul persoanelor care au susţinut proba scrisă.

340 dintre candidaţi au obţinut note peste 7, reprezentând un procent de 57,62 la sută.

Potrivit sursei citate mai sus, la nivelul judeţului Sibiu au fost acordate două note de 10, una la Educaţie Tehnologică şi alta la Educaţie Fizică.

Peste 9,50 au fost acordate 20 de note, după cum arată datele prezentate de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Sibiu.

Acestea sunt rezultatele înainte de depunerea contestaţiilor.

Dascălii nemulţumiţi pot depune contestaţii în zilele de 5 şi 6 august la sediul inspectoratului şcolar astfel: luni, după afişarea rezultatelor, până la ora 21,00, iar marţi între orele 8,00 şi 15,00.

Rezultatele finale, după rezolvarea contestaţiilor, vor fi afişate în data de 8 august.

Potrivit Ministerului Educaţiei Naţionale, “pentru angajarea

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

procentul de promovare după examenul de ocupare a posturilor didactice vacante din judeţul sibiu trece de 80 la sută  procentul de promovare după examenul de ocupare a posturilor didactice vacante din judeţul sibiu trece de 80 la sută  procentul de promovare după examenul de ocupare a posturilor didactice vacante din judeţul sibiu trece de 80 la sută

Ultima oră

Comentariul meu