grigore popescu a fost eliberat din funcția de director al dgfp sibiu odată cu reorganizarea direcției

Grigore Popescu a fost eliberat din funcția de director general al Direcției Finanțelor Publice Sibiu, odată cu reorganizarea serviciului și, practic desființarea postului. Grigore Popescu se află în concediu și nu a putut fi contactat. 

”Domnul Grigore Popescu a fost eliberat din funcție începând cu data de 1 august și a primit un preaviz de 30 de zile calendaristice, întrucât Direcția Finanțelor Publice Sibiu s-a desființat și reorganizat ca Administrație Județeană Fiscală, fără personalitate juridică, iar postul de director nu mai există”, a declarat purtătorul de cuvânt al instituției, Anca Șandru.

Noua Administrație Fiscală Județeană îl are la conducere pe fostul șef al DGFP Sibiu, Nicu Florescu, pentru care Ministerul Finanțelor Publice a emis o împuternicire pentru ”exercitarea atribuțiilor funcției de conducere de șef al Administrației Fiscale Județene Sibiu”, în care, însă, nu este precizată durata mandatului.

Florescu a declarat nu știe pe ce perioadă o să fie la șefia serviciului. 

În decizia emisă de Ministerul Finanțelor pentru numirea șefului noului serviciu nu este precizată perioada  mandatului.

”Nu știu pe ce perioadă am fost numit, dacă se organizează concurs. Nu este menționată perioada mandatului meu și nu mă pricep la probleme de personal. Eu am primit numai ordinul”, a declarat

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

grigore popescu a fost eliberat din funcția de director al dgfp sibiu odată cu reorganizarea direcției  grigore popescu a fost eliberat din funcția de director al dgfp sibiu odată cu reorganizarea direcției  grigore popescu a fost eliberat din funcția de director al dgfp sibiu odată cu reorganizarea direcției

Ultima oră

Comentariul meu