festivalul cântecele munților a adunat în centru sibiului mii de oameni. benone sinulelscu a susținut recitalul final

Ultima seară de spectacol din cadrul Festivalului ”Cântecele Munților” a adunat mii de oameni în Piața Mare din centrul Sibiului, care au aplaudat și dansat alături de invitații străini dar și autohtoni care au urcat pe scenă. 

Spectacol folcloric a fost susținut pentru mai bine de două ore de ansamblurile invitate în festival: Ansamblul Studenţesc „Ardealul” – Sibiu, Ansamblul „Volkstanz und Trachtengruppe Cappean Cappche Hessiche Volkskunstgilde” – Germania, Ansamblul Folcloric „Baltagul’ – Bistriţa Năsăud, Ansamblul Folcloric „Orizaba” – Mexic, Ansamblul Folcloric Gkud „Laza Nancic” – Serbia, Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul – Junii Sibiului” împreună cu soliștii: Răzvan Năstăsescu, Codruța Rodean, Camelia Cosma Stoiță, Alina Pinca, Marcel Părău, Nelu Albu, Viorica Telcean, Adrian Neamțu, Daniel Rosalim, Alina Bîcă, Robert Târnăveanu, Maria Anghel.

Seara a culminat cu un recital folcloric susținut de interpretul Benone Sinulescu

În aplauzele celor peste 5000 de spectatori, în premieră pe scena festivalului, a urcat Benone Sinulescu pentru un recital de încheiere a Festivalului Folcloric Cântecele Munților.

La unul dintre restaurantele sibiene a avut loc o seară tradiţională Belarus, unde la un preț pe meniu specific de 25 lei de persoană, cei interesați au putut să guste și din tradiția culinară specifică locului, urmând ca luni, 5

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

festivalul cântecele munților a adunat în centru sibiului mii de oameni. benone sinulelscu a susținut recitalul final  festivalul cântecele munților a adunat în centru sibiului mii de oameni. benone sinulelscu a susținut recitalul final  festivalul cântecele munților a adunat în centru sibiului mii de oameni. benone sinulelscu a susținut recitalul final

Ultima oră

Comentariul meu