Acum o luna, doi tineri beti au facut scandal in sectia de Urgente a Spitalului clinic judetean Sibiu, fara ca niciun agent de paza sa ii opreasca sau sa incerce, macar, sa ii opreasca. Firma care asigura paza spitalului era la final de contract – Western Security, din Ocna Mures, primea 6.500 de euro, lunar, pentru a asigura oarecum paza spitalului. Acum, acest serviciu a fost incredintat prin licitatie publica unei alte firme, din Sibiu aceasta data. Este vorba de SC Sitiguard SRL, firma care incaseaza acum cate 11.000 de euro, lunar, pentru asigurarea pazei in noua puncte ale Spitalului clinic judetean. Potrivit calculelor din caietul de sarcini, numarul de ore de paza ce sunt facturate saptamanal Spitalului este de 1.380.
Oferta celor de la Sitiguard a fost aleasa in urma unei licitatii la care au depus oferte sase firme, din care au fost declarate admisibile patru. Contractul a fost incheiat pe o perioada de doi ani. Valoarea estimata a contractului a fost de un milion de lei, fara TVA, in urma licitatiei valoarea acestuia fiind stabilita la 932.000 de lei, tot fara TVA.
Acum doi ani, la atribuirea contractului de paza catre firma din Mures, valoarea estimata era de 660.000

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

dupa scandal, paza spitalului judetean aproape si-a dublat valoarea  dupa scandal, paza spitalului judetean aproape si-a dublat valoarea  dupa scandal, paza spitalului judetean aproape si-a dublat valoarea

Ultima oră

Comentariul meu