csu sibiu a anunţat oficial obiectivul echipei pentru viitorul sezon

Obiectivul principal pentru gruparea sibiană este accederea în play-off-ul noului sezon care începe în toamnă. Antrenorul Miodrag Perisic este satisfăcut de transferurile efectuate la echipă, anunta csusibiu.ro.

Miodrag Perisic a declarat în conferinţa de presă oficială de luni dimineaţă, că din punctul său de vedere prin tranferurile efectuate în această vară, respectiv prin venirile jucătorilor Octavian Popa Calotă, Matija Češković, Miloš Bojović şi Kyle Nelson, echipa sibiană s-a întărit foarte mult faţă de sezonul anterior.

„Cred că avem nevoie de o echipă mult mai competitivă comparativ cu cea de anul trecut. Am păstrat străinii de anul trecut, l-am adus pe Milos, iar Calotă a revenit. Cred că vor fi mai competitivi din punctul meu de vedere. Eu cred că am adus jucători de calitate la echipă şi împreună cred că vom atinge obiectivele dorite de noi. Vrem în primul rând să jucăm un baschet de calitate şi oamenii care iubesc acest sport aici în Sibiu, să fie foarte bucuroşi şi fericiţi şi să vină de plăcere la sală să vadă echipa la lucru”, a spus antrenorul Miodrag Perisic.

Vor să intre în play-off. Deocamdată…

De comun acord cu antrenorul Miodrag Perisic, conducerea clubului sibian a stabilit că principalul obiectiv pentru viitorul sezon este ca CSU Atlassib Sibiu să intre în play-off, fază din care din păcate a lipsit în ultimele două sezoane.

Şi directorul executiv al clubului nostru, Mircea Vulc, opinează că echipa s-a întărit prin transferurile efectuate.

Oficialul clubului nostru a ţinut să îi mulţumească tehnicianului Miodrag Perisic pentru că a rămas pe banca tehnică de la CSU Sibiu. „Eu sper să reuşim să ne atingem obiectivul propus. Au fost doi ani grei. Valoarea campionatului a crescut. Au fost şi probleme interne în sezonul trecut. Am început cu un antrenor. Apoi Miodrag Perisic a trebuit să preia din mers echipa. A trebuit să schimbăm jucători.. Eu sincer sunt convins că vom intra în play – off. Spun asta pentru că ştiu ce antrenor avem. Chiar  vreau să îi mulţumesc că a rămas la echipă, deşi a avut oferte mult mai bune din punct de vedere financiar. Este un om care se ţine de cuvânt şi rămâne la echipă. Avem şi o echipă care în limita bugetului nostru, am reuşit să aducem jucătorii pe care el i-a dorit. Aşa că sunt convins că intrăm în play-off. Apoi vedem ce facem”, a spus printre altele Mircea Vulc.

Cât despre transferuri, acesta a mai adăugat că „echipa e mult mai bună decât anul trecut. Avem o echipă echilibrată pe posturi şi în afară ce cei trei străini noi, care au completat lotul, vreau să vă spun că din punctul meu de vedere reîntoarcerea lui Calotă cred că va aduce un plus echipei”.

Sursa: csusibiu.ro Foto: Ovidiu Matiu – csufans.ro

Ultima oră

Comentariul meu