Consilierii judeţeni au aprobat desemnarea comisiei de evaluare/selecţie a membrilor Consiliului de Administraţie al RA Aeroportul Internaţional Sibiu.

Vineri, 2 august 2013, consilierii judeţeni s-au întrunit într-o şedinţă extraordinară pentru a supune la vot proiectul de hotărâre privind desemnarea comisiei de evaluare/selecţie a membrilor Consiliului de Administraţie al Regiei Autonome Aeroportul Internaţional Sibiu. Proiectul a fost votat cu unanimitate de voturi de către cei 30 de consilieri judeţeni prezenţi la şedinţă.

Astfel, consiliul de administraţie  al RA Aeroportul Internaţional Sibiu este compus din 5 membri: un reprezentant al Ministerului Finanţelor Publice, un reprezentant al Consiliului Judeţean şi 3 persoane cu experienţă în administarea/managementul unor regii autonome sau societăţi comerciale profitabile din domeniul de activitate al regiei.

Totodată, comisia de evaluare/selecţie a candidaţilor Consiliului de Administraţie al RA Aeroportul Sibiu este formată din prof.univ.dr. Lucian Ionel Cioca – consilier judeţean, prof.univ.dr. Eugen Iordănescu – directorul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu, şi un reprezentant al autorităţii Aeronautice Civile Române.

„Rog colegii consilieri ca dacă cu cunoştinţă de oameni competenţi, cu experienţă de minimum 5 ani în aeroporturi publice sau private, care au fost pe profit, să îi invite să se înscrie la concurs. Ne dorim persoane foarte bine pregătite profesional în consiliul de administraţie al Aeroportului care să realizeze cele trei obiective majore pe care ni le-am asumat: extinderea activităţii Aeroportului, prin înfiinţarea de noi curse aeriene, dezvoltarea traficului de mărfuri prin zona Cargo şi dezvoltarea zonei de servicii în aeroport”, a spus preşedintele Ioan Cindrea.

În finalul şedinţei, consilierii judeţeni au votat menţinerea hotărârii de Consiliul Judeţean aprobată în şedinţa anterioară din 25 iulie privind revocarea din funcţie a unor membri ai Consiliului de administraţie al RA Aeroportul Internaţional Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu