video sibianul mario bischin lansează ”leila”. vezi videoclipul!

Sibianul MARIO BISCHIN, artistul care a cucerit Europa si Coreea de Sud, lanseaza „LEILA”, cel mai nou single al sau, insotit de un videoclip HOT.

Succesul rasunator, pe care il are in Coreea de Sud si in alte 12 tari din Europa, nu l-a facut sa renunte in a mai scoate piese noi. Astfel, Mario Bischin, lanseaza LEILA, cel mai nou single al sau, ilustrat si de un videoclip provocator. Melodia a fost compusa si produsa de artist, iar filmarile materialului video au durat 2 zile si avut loc in statiunile Mamaia, Costinesti si  Vama Veche.
„Leila” aduce un aer balcanic, plin de sunete ce te tin intr-un ritm continuu de dans. 
 Polonia, Ungaria, Slovacia, Gemania, Italia, Estonia, Cehia,Spania, Albania sau Franta sunt doar cateva dintre tarile care, practic, l-au „adoptat” pe sibian ca si artist al lor, iar muzica lui a ajuns sa fie ceruta in concerte saptamanale.

A reusit sa adune, in scurt timp, aproape 10 milioane de vizualizari pe Youtube (variantele video si radio edit),  cu superhit-ul sau MACARENA, fapt ce-i asigura un loc fruntas printre cantaretii romani ce reusesc pe plan mondial.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu