străzile mărăşeşti şi vasile cârlova se închid pentru reparaţii. vezi de când!

Lucrările la reţelele de gaz şi canal continuă. Străzile Mărăşeşti şi Vasile Cârlova (parţial) vor intra în reparaţii în următoarea perioadă.

Pe strada Mărăşeşti a fost modernizată reţeaua de gaz, iar de luni, 5 august aceasta va fi închisă traficului timp de o lună pentru reparaţia carosabilului şi a trotuarelor.

Pe strada Vasile Cârlova au fost efectuate lucrări la reţeua de canalizare. Primul tronson al acestei străzi, cel dintre strada Maramureşului şi strada Ştrandului va fi închis traficului în perioada 5 august – 15 septembrie pentru lucrări de reparaţii la carosabil şi trotuare.

Lucrări la reţeaua de gaz vor fi executate în următoarea perioadă pe următoarele străzi: Târgu Peştelui (12-23 august), Târgu Vinului (19-28 august), Victor Tordoşan (22-31 august) şi Record (21 august – 7 septembrie). Pentru executarea acestor lucrări nu este necesară închiderea traficului, însă se va circula cu restricţii.

Continuă şi lucrările de modernizare a reţelei de canalizare. Străzile Gârlei şi Fântânii vor fi închise de luni, 5 august, timp de aproximativ o lună, pentru modernizarea acestei reţele.

La intersecţia străzii 9 mai cu strada Constituţiei o bandă de circulaţie de pe fiecare sens de mers va fi afectată de lucrările de amenajare a unui cămin de canalizare care va asigura cuplarea străzii 9 Mai în strada Constituţiei. Lucrările se vor desfăşura în perioada 1-10 august.

 

Ultima oră

Comentariul meu