spitalul nou: poligonul de tragere ar putea fi modernizat, iar schimbul cu daia să cadă

Discuţiile pe marginea locaţiei pentru construirea spiatlului nou la Sibiu continuă şi, după cum anunţă primarul Sibiului, Klaus Iohannis, nu se anunţă a se finaliza curând.

Klaus Iohannis a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că locul pentru construirea spitalului nou ar putea rămâne cel de la poligonul de tragere al armatei, de la Poplaca. Acesta a explicat că odată cu folosirea unei părţi din teren pentru construirea spitalului, partea rămasă pentru poligonul de trageri va fi modernizată de primărie. Asta, însă, se va stabili după o estimare a costurilor şi trecerea proiectului prin Consiliul Local.

„Ministerul ar da 13 hectare de teren dacă municipalitatea, pe cheltuiala proprie, se ocupă de modernizarea părţii care rămâne. Am solicitat Ministerului (Apărării Naţionale, n.r.) un studiu de fezabilitate pentru costul modernizării”, a declarat Iohannis.

Potrivit acestuia, reprezentanţii armatei nu sunt de acord cu schimbul terenului de la poligon cu cel de la Daia, aşa cum se vehicula iniţial, întrucât „interesul lor este să aibă un poligon modern”, după cum a explicat Iohannis.

Discuţii au apărut acum şi pe tipul de spital ce va fi construit. Dacă iniţial era vorba despre un spital regional, în ultima vizită la Sibiu, reprezentantului Ministerului Apărării

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

spitalul nou: poligonul de tragere ar putea fi modernizat, iar schimbul cu daia să cadă  spitalul nou: poligonul de tragere ar putea fi modernizat, iar schimbul cu daia să cadă

Ultima oră

Comentariul meu