seară tradiţională mexicană, joi, în cea de-a doua zi a festivalului internaţional de folclor “cântecele munţilor”

Evenimentele programate în cadrul celei de-a 38-a ediţii a Festivalului Internaţional de Folclor “Cântecele munţilor”, de la Sibiu, continuă joi, 1 august, cu expoziţii, proiecte şi o seară tradiţională cu mâncare şi atmosferă mexicană.

Astfel, de la ora 11.00, vor avea loc expoziţii de costume populare şi de carte, în sala de lectură a Cercului Militar.

Începând cu ora 16.00, la sediul CJCPCT „Cindrelul-Junii” Sibiu e pe strada Tudor Arghezi din Sibiu, va avea loc proiecția spectacolului extraordinar „De dragoste și de dor”.

Una din principalele atracții ale festivalului, sunt serile tradiționale. Pentru joi seara, dansatorii Ansamblului ”Ballet Folklorico Orizaba” din Mexic, vor fi prezenţi, începând cu orele 20.00, la Restaurantul Cercului Militar.

Meniul serii e unul tradițional mexican și anume: Piept de pui în sos, Orez mexican, tortilla cu fasole și parmezan, Orez cu lapte, Tequila.

Prețul unui meniu este de 35 de lei. rezervări s epot face la numărul de telefon 0269/ 210 148 – Restaurantul Cercului Militar Sibiu.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

seară tradiţională mexicană, joi, în cea de-a doua zi a festivalului internaţional de folclor “cântecele munţilor”  seară tradiţională mexicană, joi, în cea de-a doua zi a festivalului internaţional de folclor “cântecele munţilor”

Ultima oră

Comentariul meu