Cele 15 noi casute de lemn in care va mai fi permisa comercializarea produselor destinate in special copiilor in zona Gradinii Zoologice vor fi scoase la licitatie la jumatatea acestei luni. `Cele 15 spatii vor putea fi utilizate pentru vanzarea de jucarii, produse de artizanat, suveniruri, bijuterii si produse hand-made, produse alimentare, bauturi nealcoolice, produse de patiserie si dulciuri`, anunta reprezentantii administratiei locale.
Pretul de pornire pentru inchirierea unei astfel de casute este de 5.256 de lei pe an (438,75 de lei pe luna). Licitatia pentru inchirierea celor 15 casute este programata pe 13 august, de la ora 10:00, in sala 203 a Primariei Sibiu, pasul de strigare la licitatie fiind de 100 de lei. `Caietele de sarcini pentru aceasta procedura se pot obtine gratuit de la sediul SPADPP din Piata Mica, nr. 22. Contractul se va incheia pentru o perioada de trei ani`, mai anunta reprezentantii Primariei Sibiu.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

casutele de la zoo scoase la licitatie peste doua saptamani: 440 de lei pe luna chiria minima  casutele de la zoo scoase la licitatie peste doua saptamani: 440 de lei pe luna chiria minima

Ultima oră

Comentariul meu