Un bărbat de 25 din ani din judeţul Călăraşi, a fost transportat marţi, 30 iulie, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu cu politraumatism prin strivire după ce a fost prins între o autospecializată care circula pe DN 14, judeţul Sibiu şi un buldo-escavator, bărbatul aflându-se în timpul orelor de serviciu.

Accidentul a avut loc între jurul orei 15, în localitatea sibiană Axente Sever. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS), Luciana Balteş, a declarat că accidentul a avut loc după ce şoferul unei autospecializate a pierdut controlul asupra maşinii.

„P. Tiberiu, de 36 de ani, din judeţul Bihor, în timp ce conducea o autospecializată pe DN 14, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, pe un sector de drum în lucru, într-o curbă uşoară la dreapta, în momentul în care a acţionat frâna a pierdut controlul asupra autospecializatei şi a acroşat cu partea dreapta faţă un bărbat – R. Constantin, în vârstă de 25 de ani, domiciliat în judeţul Călăraşi, care se afla pe acostamentul drumului în calitate de muncitor, lângă un buldo-escavator”.

În urma accidentului bărbatul a suferit vătămări corporale grave, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu.78..

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

 

Ultima oră

Comentariul meu