Locatarii din cartierul Trei Stejari s-au trezit, azi-noapte, cu apa in case, in urma ploilor abundente. Oamenii se plang ca au facut nenumarate sesizari la Primarie, insa niciodata nu s-a rezolvat nimic. Potrivit proprietarilor, canalizarea din cartier nu face fata unui debit mare de apa si se intampla des sa fie inundati.

Ploaia de azi-noapte a afectat mai multe locuinte de pe strazile Galileo Galilei, Depoului, Urlea, dar si Trifoiului si Carpenului. In unele locuinte, apa a ajuns si la un metru adancime.

“Numai eu am facut doua sesizari la Primarie, sa se modernizeze si aceasta strada, pentru ca toate din zona s-au modernizat. Canalizarea nu face fata si de fiecare data patim la fel. Noi avem doua camera la demisol, pe care ne este si frica sa le mobilam, ca tot timpul ne intra apa in casa`, spune Mioara Soaita, o locatara de pe strada Galileo Galilei. “Cand am vazut ce puhoaie vin, am mutat masinile, ca altfel ne intrau in masini, le stricau de tot. A ajuns de nu mai vedeai strada`, spune si sotul femeii.

Unii dintre proprietari si-au scos singuri apa din locuinte, cu galetile. Altii, insa, au avut nevoie de interventia pompierilor.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

inundatii in sibiu. cartierul trei stejari, cel mai afectat  inundatii in sibiu. cartierul trei stejari, cel mai afectat

Ultima oră

Comentariul meu