Intre zece si 20 de milioane de euro erau estimarile vehiculate de specialisti la finele lui 2011, cand Ilie Vonica – managerul grupului de firme Polisano – vindea noua clinici de dializa Polisano catre operatorul german de servicii de dializa Diaverum. La cele noua clinici apelau aproximativ 850 de pacienti (din cei 9.000 de pacienti romani) care au nevoie de un tratament de substitutie renala.
Valoarea tranzactiei intre Ilie Vonica si germanii de la Diaverum a fost facuta publica de catre Camelia Cucu, managing director al operatorului german de clinici de dializa Diaverum Romani. Citata de Ziarul Financiar, Camelia Ciucu a declarat ca cele noua clinici au fost vandute de Ilie Vonica pentru suma de 25 de milioane de euro. Cei de la Diaverum sunt interesati, in continuare, de noi achizitii, mai arata publicatia economica citata.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

cu cat a vandut ilie vonica clinicile de dializa polisano? cu 25 de milioane de euro  cu cat a vandut ilie vonica clinicile de dializa polisano? cu 25 de milioane de euro

Ultima oră

Comentariul meu