590 de cadre didactice s-au prezentat la examenul de titularizare in judetul Sibiu, desi pentru examen s-au inscris 743 de profesori. 153 de candidati au absentat `posibil pentru ca nu s-au pregatit suficient, caci e un examen greu de luat`, cred cei care s-au prezentat si au iesit dezamagiti de gradul inalt de dificultate al subiectelor.

`Anul acesta a fost foarte greu. Ne-au dat niste subiecte care erau dificile si imposibil de rezolvat integral in patru ore. Am scris cat de mult am putut si sincer am invatat mai mult decat in anii anteriori cand am pluat peste 7 la titularizare, dar acum nu stiu daca o sa obtin din nou un 7`, a spus Andreea M., profesoara de engleza.

Rezultatele la proba scrisa a examenului de titularizare se vor afisa luni, 5 august, iar in perioada 5-6 august vor putea fi depuse contestatiile. In 7 august se vor afisa rezultatele finale si in 8 august se va afisa lista cu ierarhia candidatilor in functie de notele obtinute.

La nivelul judetului sunt disponibile 871 de posturi in invatamantul preuniversitar, dintre care 190 pentru educatoare, 350 pentru profesori, 53 pentru discipline tehnice, 71 pentru invatamantul special si 207 pentru invatatoare. Dintre acestea, in

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

aproape 600 de cadre didactice au dat examenul de titularizare, iar 153 au absentat  aproape 600 de cadre didactice au dat examenul de titularizare, iar 153 au absentat

Ultima oră

Comentariul meu