La începutul acestui weekend, vineri, 2 august, de la ora 17.00, se dă startul Hard Enduro Competition Sibiu (HECS). În parcarea Shopping City va fi construit un circuit urban pentru Prologul ediţiei.

Circuitul acestei ediţii este constituit din 19 obstacole artificiale atent construite de echipa tehnică, conţinând: cauciucuri, pietre, buşteni, burlane şi două rampe de sărituri. Astfel, spre deosebire de Prologul de anul trecut, traseul este mult mai tehnic şi mai spectaculos, iar concurenţii vor avea de înfruntat mai multe obstacole pe aceeaşi lungime de traseu.

La start vor pleca câte patru concurenţi în linie, în funcţie de clasele de concurs – Profi, Amatori, Hobby – şi de ordinea înscrierii. Spectatorii vor putea să asiste la spectacolul hard enduro de-o parte şi de cealaltă a circuitului şi din gradena oficială. Atmosfera va fi întreţinută de un MC, iar spectatorii vor vedea imagini live pe ecranul LED instalat la locaţie.

Prologul competiţiei funcţionează ca o rundă de încălzire şi pregătire pentru cele două zile de offroad care urmează. În funcţie de rezultatele de la Prolog, concurenţii vor lua startul pe traseul offroad sâmbătă şi duminică la ora 8.00 din zona Sălişte-Sibiel. În prima zi de offroad vor avea de parcurs

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

prologul hard enduro competition sibiu va avea loc în acest weekend la shopping city  prologul hard enduro competition sibiu va avea loc în acest weekend la shopping city

Ultima oră

Comentariul meu