Cosmin Perta (foto) si Teodor Duna, poeti laureati ai mai multor concursuri nationale, au fost prezenti in acest sfarsit de saptamana la Sibiu, la a treia editie a taberelor de poezie ale Centrului Cultural Interetnic Transilvania. Membrii cenaclului Zona noua s-au intalnit cu reputatii poeti, confirmati de cele mai importante jurii nationale, alaturi de care au putut exersa diverse maniere si practici de scriere creatoare.

Daca, la editiile trecute, desfasurate la Tilisca si in Muzeul din Dumbrava, tinerii poeti sibieni s-au intalnit cu Claudiu Komartin, Octavian Soviany, Dan Coman, Marin Malaicu-Hondrari si Razvan Tupa (premiati ai Academiei Romane sau ai Uniunii Scriitorilor din Romania), la aceasta editie, desfasurata la Biblioteca ASTRA, au avut sansa sa lucreze cu Cosmin Perta si Teodor Duna, de asemenea laureati ai mai multor premii nationale, redactori la edituri importante si universitari.

“Exercitiile au fost intr-atat de reusite, incat exista perspectiva publicarii lor intr-o carte la editura pe care cei doi poeti o reprezinta. Cosmin Perta si Teodor Duna s-au aratat incantati de nivelul ridicat al tinerilor poeti zonisti. E, prin urmare, de sperat ca atelierele de scriere creatoare si taberele de poezie vor continua la fel de fructuos si dupa trecerea Revistei Transilvania in subordinea Bibliotecii

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

poetii “cu state` vor sa-i publice pe zonisti  poetii “cu state` vor sa-i publice pe zonisti

Ultima oră

Comentariul meu