Sfarsitul lunii august aduce Sibiului un nou festival. Genurile alternativ, indie, electro si in general tot ce inseamna muzica necomerciala, vor fi reprezentate prima editie Focus Festival.

`In perioada 23 – 25 august, in Piata Mica si Piata Huet va avea loc un evenimentul care lipsea Sibiului si care aduce ceva fresh pe Agenda Culturala a orasului. Trupele confirmate pana in acest moment sunt Moonlight Breakfast, Grimus, Travka, R.O.A, Toulouse Lautrec, The Amsterdams, We Singing Colors, The Noise si I’m the Trip`, spun organizatorii.

Focus Festival este inainte de toate `un festival dedicat muzicii bune`, de aceea nu va pune accent doar pe concertele de pe scena principala din Piata Mica. Asa cum ii spune si numele, se `focuseaza` pe toate activitatile conexe evenimentului, pe continut, pe detalii si pe esenta acestui festival. Focus Festival ofera altceva – concerte live, DJ sets, concerte acustice, expozitii de fotografie si proiectii de film.

Concept unic – acoustic sets in Piata Huet, plugged in Piata Mica

Conceptul evenimentului permite trupelor invitate sa prezinte publicului doua variante de interpretare, una in varianta acustica si una in regim de concert normal, plugged in.Trupele care vor urca seara pe scena principala din Piata Mica vor sustine in timpul

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

focus festival – trei zile dedicate muzicii bune  focus festival – trei zile dedicate muzicii bune

Ultima oră

Comentariul meu