O insula cu in diametru de 16 metri, cu o banda de giratie de 5,5 m si o banda de siguranta de 0,5 m sunt printre principalele caracteristici tehnice ale viitorului sens giratoriu de la intersectia strazilor Semaforului – Iezer – Negoveanu. Alaturi de indicatorii tehnici, consilierii locali ai Sibiului au adoptat in ultima sedinta si indicatorii economici ai lucrarii, evaluata la 267.470 de lei cu tot cu TVA.
`In prezent, circulatia pe strada Semaforului in zona intersectiei Iezer – Negoveanu este reglementata cu ajutorul indicatoarelor rutiere, dar traficul intens pe aceasta artera, precum si fluxul mare de pietoni datorat pietei agro-alimentare din zona si a statiei de transport in comun determina o lipsa de fluenta a traficului pe acest sector, in anumite momente ale zilei. Totodata, accesul autoturismelor dinspre strazile Negoveanu si Iezer in strada Semaforului este ingreunat de blocajele care apar pe acest sector de drum. In vederea fluidizarii traficului, reducerii timpilor de asteptare si micsorarea vitezei de circulatie, se impune crearea unui sens giratoriu in aceasta intersectie`, se arata in raportul ce insoteste proiectul adoptat de consilierii locali.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

giratoriul de pe strada semaforului, evaluat la 267.000 de lei  giratoriul de pe strada semaforului, evaluat la 267.000 de lei

Ultima oră

Comentariul meu