Media Music Awards 2013, cea mai importanta decernare de premii a anului, este gata de start.

In data de 19 septembrie, pe scenele din Piata Mare a Sibiului, vor urca cei mai de succes artisti ai prezentului, care vor canta si vor fi premiati in functie de difuzarile radio-TV-online monitorizate de Media Forest.

Pe covorul rosu vor pasi artistii care au dominat topurile muzicale in ultimele 12 luni, precum si cele mai iubite vedete din showbiz-ul romanesc. Media Music Awards se va transforma astfel intr-unul din cele mai ample evenimente mondene ale anului.

Cei care vor să participe la gala care se va desfășura în 19 septembrie, în Piața Mare din Sibiu, pot să-şi achiziționeze biletele online sau din mai multe locații din țară. Biletele au preţul promoţional de 20 de lei și pot fi procurate online din rețeaua Myticket.ro și Eventim.ro, precum și din magazinele Orange Shop, Domo și Germanos. În Sibiu, ele vor fi vândute în 15 localuri și cafenele, semnalizate cu imaginea evenimentului, în Promenada Mall și în Galeriile Carrefour. În ziua evenimentului, prețul unui bilet va fi de 30 de lei.

Pe scena Media Music Awards 2012 au urcat Loredana, Antonia, Alex Velea, CRBL & Helen & Adda, Connect-R,

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

bilete de vânzare la media music awards 2013  bilete de vânzare la media music awards 2013

Ultima oră

Comentariul meu