Presedintele Basescu s-a intalnit, sambata dupa-amiaza, pe mare, la bordul navei „Stefan cel Mare” a Politiei de Frontiera, cu membrii echipajului acesteia, potrivit unor fotografii postate, duminica dimineata, de pagina de Facebook „Alaturi de presedintele nostru”.

„Intalnire-surpriza pe mare. Aflat in misiune ieri (sambata – n.r.) dupa-amiaza in largul Marii Negre cu destinatia coasta de sud a Italiei, echipajul navei „Stefan cel Mare” a Politiei de Frontiera a avut parte de o intalnire-surpriza. Marinarii au vazut in departare o salupa pe care, asa cum se face, au salutat-o din sirena. Salupa a raspuns marinareste si s-a apropiat de nava cand, ce sa vezi!, la carma se afla chiar presedintele Traian Basescu! L-au invitat sa urce la bord, ceea ce presedintele, se vede din fotografii, a acceptat cu mare placere, si i-au prezentat nava. Echipajul i-a oferit si o sapca avand insemnele navei. La plecare, presedintele si comandantul si-au dat mana si si-au urat reciproc «Vant din pupa!»”, este textul postat, duminica dimineata, pe pagina de Facebook „Alaturi de presedintele nostru”.

De asemenea, au fost postate sase fotografii care il prezinta pe presedintele Basescu la bordul salupei, apoi alaturi de membrii echipajului navei, asezat in cabina de comanda, discutand cu echipajul in

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

Presedintele Romaniei abordeaza o nava... In slapi  Presedintele Romaniei abordeaza o nava... In slapi

Ultima oră

Comentariul meu