O persoană a murit şi alte şapte au fost rănite, sâmbătă dimineaţă, în urma unui accident produs în localitatea Bârghiş, judeţul Sibiu, după ce maşina în care acestea se aflau s-a răsturnat într-un şanţ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Luciana Balteş, cele opt persoane se întorceau de la o petrecere, iar la un moment dat şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, maşina răsturnându-se într-un şanţ.

Maşina în care se aflau opt persoane s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. Şoferul, în vârstă de 20 de ani, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat. În urma accidentului, şoferul a decedat, o persoană a fost rănită uşor, iar alte şase persoane au fost rănite grav, una fiind în comă”, a declarat corespondentului MEDIAFAX Luciana Balteş.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Silviu Albişor, a declarat că cele şase persoane rănite grav au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, iar pasagerul rănit mai uşor a rămas la locul accidentului.

In urma unui accident rutier, la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu au ajuns șase pacienți cu vârste între 18-24 de ani. Acestia au fost preluați de către cadrele medicale și le sunt acordate îngrijiri  de specialitate.
Un pacient de 24 de ani a fost internat în cadrul secției Ordopedie. El a fost diagnosticat cu TCC, contuzie toracică minoră, fracturi în treimea medie ambe oase antebraț stâng și drept, fracturi oase nazale, escoriații faciale.
Un alt pacient de 23 de ani este internat pe Secția Chirurgie cu diagnosticul hemoperitoneu. In momentul de față se află in sala de operație.
Ceilalți pacienți se află în continuare în investigații medicale, fiind așteptate rezultatele de la Computer Tomograf.  Toți pacienții sunt conștienți.

Ultima oră

Comentariul meu