Deschiderea oficială din acest an a Raliului Sibiului s-a bucurat de mii de spectatori care au venit în centrul Sibiului pentru a admira mașinile de curse și a saluta piloții.

Cele 69 de echipaje înscrise în competiţie au făcut o paradă pe traseul Piața Mică-Piața Mare din Sibiu și au fost prezentate publicului.

Deschiderea oficială a competiției sportive a fost făcută de primarul Sibiului, Klaus Iohannis și președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, după care pe podium au urcat două mașini de epocă. A urmat prezentarea echipajelor în aplauzele a peste 3000 de spectatori.

Ponta copilot, alături de Titi Aur, în mașina de FOR LIGHTER cu numărul 0

Victor Ponta, prezent la Sibiu pentru Raliul Sibiului, a urcat în mașina de FOR LIGHTER, pe locul copilotului, alături de Titi Aur, în mașina cu numărul 0. Premierul României s-a bucurat anul acesta de o primire călduroasă din partea sibienilor și a coborât de mai multe ori pe traseu pentru a saluta publicul.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

video:peste 3000 de spectatori la deschiderea oficială a raliului sibiului  video:peste 3000 de spectatori la deschiderea oficială a raliului sibiului

Ultima oră

Comentariul meu