Premierul României s-a întors încântat după participarea în prima probă a Raliului Sibiului. Revenit în Piața Mare după trei ore de mers cu mașina de curse prin munți, șeful Guvernului a luat masa chiar la rulota echipajului lui Titi Aur.

 

Primul ministru al României, Victor Ponta, a vorbit frumos de prima sa experiență din postura de copilot la actuala ediție a Raliului Internațional al Sibiului.

 

Premierul spune că îi era dor să participe din nou la o cursă auto, iar Raliul Sibiului este o competiție care îi trezește mereu amintiri frumoase.

[SocialLocker text=’Vrei sa afli mai multe detalii si să vezi IMAGINI VIDEO? Precis sunt si altii interesati. Trimite link-ul pe Facebook sau Google + si VEZI TOT ARTICOLUL ȘI FILMAREA VIDEO ‘]

”La Sibiu în totdeauna a fost un raliu foarte frumos, dar anul acesta este și mai frumos ca de obicei. Se vede foarte clar că s-au chinuit cei de aici de la autoritățile locale. Au făcut eforturi mari. O să vedeți că toți participanții străini o să spună că este unul din cele mai frumoase raliuri din Europa. Am mers cu emoții pentru că nu am mai fost de un an și ceva cu mașina. Nu am mai dictat de un an și ceva”, a mărturisit Victor Ponta.

Premierul României a mâncat pe fugă în această după amiază. Ponta a preferat mâncare de fast food, comandând un meniu mare de la Mc Donalds.

YouTube video

După ce a servit masa, Ponta a plecat din nou pe traseele raliului, alături de pilotul Titi Aur.

video: NOISE MEDIA

[/SocialLocker]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu