Premierul Victor Ponta şi ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, au participat vineri dimineaţa, de la ora 10.00, la ceremonia de avansare la gradul de sublocotenent şi absolvire a Promoţiei ‘Aurel Vlaicu – 100″, la Academia Forţelor Terestre ‘Nicolae Bălcescu” de la Sibiu.

La Academia Forţelor Terestre ‘Nicolae Bălcescu” de la Sibiu au absolvit în acest an 262 de tineri.
Printre cei mai cunoscuţi studenţi din anii trecuţi ai Academiei Militare de la Sibiu se numără şi Mihaela Larisa Tudor, prima româncă absolventă a cursurilor Academiei Militare „West Point” din SUA.
Premierul Victor Ponta va rămâne vineri la Sibiu şi pentru a participa la Raliul Sibiului, alături de pilotul Titi Aur, însă nu în calitate concurenţi, ci pentru a promova o campanie care militează pentru siguranţa la volan şi respectarea regulilor rutiere pentru evitarea accidentelor.

Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a declarat joi seară că nu a venit la Sibiu doar pentru ceremonia de absolvire de la Academia Militară, ci şi pentru a anunţa că a reuşit să facă schimbul de terenuri cu Consiliul Judeţean, care va extinde Aeroportul Internaţional, dar şi cu Primăria municipiului Sibiu, care astfel face rost de teren pentru construcţia primului spital municipal din oraş. Sursa: AGERPRES

Ultima oră

Comentariul meu