Primul showroom dedicat tehnologiilor energetice verzi, în special sistemelor de iluminat, realizat cu implicarea unei importante companii din China, a fost ianugurat miercuri, 24 iulie, la Avrig, în judeţul Sibiu.

Showroom-ul se află într-o clădire din centrul localităţii (clădirea CEC) şi a fost inaugurat în prezenţa colaboratorilor chinezi, oficialităţi locale, oameni de afaceri, reprezentanţi ai sistemului educaţional şi alţi invitaţi.

Deschiderea acestui spaţiu este rezultatul a doi ani de pregătire, în care au fost efectuate şi două vizite de documentare în China dar şi o zonă demonstrativă în care iluminatul pubic este realizat cu lămpi pe leduri (la Liceul Tehnologic Mârşa).

Potrivit organizatorilor evenimentului, scopul acestor demersuri este acela de a încuraja introducerea tehnologiilor verzi în zonă şi de a creşte schimbul de tehnologie, cunoştinţe şi comerţ între România şi China.

Printre oaspeţii chinezi prezenţi la eveniment s-a aflat şi preşedintele companiei Baoding Dazheng Solar Photoelectric Equipment Manufacture Co., Ltd, Zee Wang.

Evenimentul a fost deschis cu o scurtă rugăciune de binecuvântare a spaţiului, rostită de protopopul Avrigului, pr. Vasile Gafton şi pr. Militon Lupu. Primarul Avrigului, Arnold Gunter Klingeis, a adresat, apoi, un cuvânt de salut tuturor participanţilor.

„Beneficiile implementării unui sistem de iluminat performant, de ultimă generaţie, precum

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

showroom dedicat tehnologiilor energetice verzi, deschis la avrig în colaborare cu un producător chinez  showroom dedicat tehnologiilor energetice verzi, deschis la avrig în colaborare cu un producător chinez

Ultima oră

Comentariul meu