Mașina de forlighter (care deschide traseul raliului)condusă de Titi Aur, avându-l copilot pe premierul Victor Ponta, a suferit o avarie ușoară în timpul cursei de vineri, 26 iulie, aceasta fiind dusă în service. Ponta spune, însă, că nu este ceva grav și vor reuși să fie prezenți seara la Șanta, în Păltiniș.

Întrebat ce a pățit la mașină, Victor Ponta a declarat că”nu am pățit nimic foarte grav, o mică problemă tehnică, o reparăm și diseară suntem la Păltiniș, Șanta”.

Pilotul Titi Aur susține cel mai probabil de “transmisie sau planetară sau un diferențiar.” Potrivit acestuia, mașina funcționează, însă nu în parametrii normali.

“Fiind mașină de deschidere, nu are rost să forțăm, să o stricăm mai mult. O reparăm și continuăm”, a precizat Titi Aur, adăugând că nu e o defecțiune gravă,”dar poate fi agravată dacă chinuim mașina încă o dată pe circuit”.

Echipajul format din pilotul Titi Aur şi copilotul Victor Ponta, premierul României, au luat startul vineri, de la ora 13,00, în una din cele două maşini care vor deschide drumul (forlighter) în Raliul Sibiului, cea mai importantă etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2013, cu un coeficient 2, dar şi etapă a Campionatului European de Raliuri.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

mașina lui titi aur și victor ponta, ușor avariată. premierul spune că ajunge la șanta, vineri seară  mașina lui titi aur și victor ponta, ușor avariată. premierul spune că ajunge la șanta, vineri seară

Ultima oră

Comentariul meu