Câinii plictisiţi, rămaşi singuri acasă întreaga zi, în timp ce stăpânii lor sunt la serviciu, vor avea parte în curând de o companie digitală – o televiziune care difuzează doar programe pentru câini şi căţei.

Potrivit Mediafax, DOGTV, o televiziune americană care va difuza programe pentru câini şi căţei, 24 de ore din 24 şi şapte zile din şapte, va începe să emită la nivel naţional începând din luna august, pe frecvenţa operatorului american prin satelit DirecTV, care speră să “atragă” în faţa micilor ecrane patrupedele din cele 46 de milioane de familii americane care au cel puţin un animal de companie.

“Este prima şi singura televiziune dedicată prietenilor noştri patrupezi, nu stăpânilor lor”, a declarat Gilad Neumann, directorul executiv al acestei companii cu sediul general la Tel Aviv. Citat de aceeaşi sursă.

Programele care vor fi difuzate de DOGTV au fost testate pe grupuri-ţintă.

Imaginile care vor fi difuzate au fost create pentru a fi compatibile cu vederea canină, iar sunetul acestor programe include o gamă de frecvenţe compatibile cu auzul câinilor.

Reprezentanţii Companiei americane spun că ar dori să lanseze în curând şi o televiziune pentru pisici.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

dogtv, prima televiziune dedicată câinilor, va fi lansată oficial în statele unite  dogtv, prima televiziune dedicată câinilor, va fi lansată oficial în statele unite

Ultima oră

Comentariul meu