Primarul Sibiului, Klaus Iohannis,  i-a spus public lui Ponta că nu e bine să construiască o Românie de viitor în care angajații din administrațiile locale să aibă salarii mizere și să trăiască de pe o lună pe alta.

Primarul Sibiului l-a rugat azi pe premierul Victor Ponta să facă reclamă bună Sibiului și evenimentelor care au loc în oraș. Edilul șef i-a transmis însă lui Ponta că nu e de acord ca România să aibă în continuare funcționari publici cu salarii mizere.

”Poate vă amintiți că v-am spus odată care este nivelul salarizării în administrația publică locală și nu cred că este bine să construim o Românie modernă cu funcționari extrem de săraci. Trebuie să fie nici extrem de bogați, dar cu un venit care să le asigure un nivel de trai decent. Cred că este absolut necesar si cred că sunt în asentimentul colegelor și colegilor mei când spun aceste lucruri” a spus Iohannis în sala de ședinte a Consiliului Județean Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Mie imi este rusine ca sunt obligat sa traiesc intr-o tara corupta unde politia terorizeaza cetatenii ,avem si exemplul de la Ernea unde un tanar a decedat in urma loviturilor primite de politisti ,tortionari contemporani cu primul ministru .
    Pentru care functionari se doresc a se acorda salarii mai mari ”DOMNILOR”” ….pentru functionarii de la Dumbraveni CARE RASPUND PE LOC LA CERERILE MORTLOR vis-a-vis de cerea cetatenilor de la Saros Pe Tarnave si Ernea la care NU RASPUNDE NIMENI…..deocamdata pentru ca asa cum tortionarii sunt anchetati dupa atatia ani tot asa va veni randul fiecarui functionar puscariabil care-si bate joc de cetatenii de rand ai acestui popor.
    Ma intreb de ce sunt obligat sa platesc taxe si impozite de oras atata timp cat locuiesc in mediul rural.Sau la ce imi foloseste REGIONALIZAREA…O „ANA”si-o „CAIAFA”-n plus ?….
    Ma intreb unde-i STATUL DE DREPT ? la Ponta sau la Basescu ?cine raspunde de faptul ca nici un primar sau nici un parlamentar nu este legitim ? Este OPINIA MEA dar Curtea Constitutionala intr-un STAT DE DREPT trebuie sa se pronunte cu privire la constitutionalitatea alegerilor. PARTIDUL POPULAR al MAGHIARILOR din TRANSILVANIA va spune ceva ? UNIUNEA BULGARA din BANAT…VA SPUNE CEVA?……poate n-ati citit CONSTITUTIA ROMANIEI….SAU poate greseste subsemnatul…PARDON….din punct de vedere juridic Romania nu are nici BANAT si nici TRANSILVANIA….ESTE GREU DE INTELES si pentru Judecatorii Curtii Constitutionale de ce CONTRAR LEGIILOR STATULUI ROMAN exista asemenea ”partide politice”….
    Mi-e rusine petru ca va bateti joc ,de tara mea,de cetatenii tarii mele,de familia mea…mi-e rusine.
    Mi-e rusine de rusinea ce nu vo asumati…mi-e rusine ca sunt contemporan cu voi!!!
    30 octombrie 2013 vsv