Guvernul a aprobat, în şedinţa de miercuri, 24 iulie, cele opt sedii ale direcţiilor financiare regionale, precum şi sediile regionale a Direcţiei Antifraudă a ANAF, a anunţat premierul Victor Ponta, care a arătat că sediile regionale ANAF au fost stabilite în funcţie de cel mai mare număr de contribuabili.

Potrivit Mediafax, decizia a fost adoptată de Guvern printr-o hotărâre de reorganizare a ANAF.

“Toate cele opt sedii ale direcţiilor finanţelor publice regionale şi antifraudă au fost aprobate. Principiul a fost acela ca administraţia fiscală regională să fie în cel mai mare oraş, care are cel mai mare număr de contribuabili”, a spus Ponta.

El a arătat că sedii ale administraţiei financiare regionale vor fi înfiinţate la Cluj, Braşov, Timişoara, Craiova, Iaşi, Ploieşti şi Bucureşti.

Un alt astfel de sediu va fi înfiinţat la Galaţi, a completat ulterior Guvernul printr-un comunicat.

“Stabilirea sediilor regionale s-a realizat pe baza deciziei Guvernului. Propunerile au fost în favoarea municipiilor cu pondere economică semnificativă şi în care nivelul realizat al veniturilor bugetare şi numărul de contribuabili sunt ridicate, cu luarea în considerare şi a criteriului geografic”, se arată în comunicat.

Ponta a mai afirmat că direcţiile antifraudă au fost stabilite pentru acele oraşe care au

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

sibiul nu va avea sediu fiscal. dar va avea sediu antifraudă  sibiul nu va avea sediu fiscal. dar va avea sediu antifraudă

Ultima oră

Comentariul meu