Directorul general al Aeroportului Internațional de la Sibiu (AIS), Augustin Sava a fost demis în ședința ordinară a consilierilor județeni de joi, 25 iulie, din funcția de conducere, cât și din funcția de președinte al Consiliului de Administrație (CA) pe care acesta le avea în cadrul AIS, împreună cu alți doi membri ai CA.

Motivele acestei demiteri, prezentate de președintele Consiliului Județean Sibiu (CJS), Ioan Cindrea, au fost problemele financiare descoperite de Curtea de Conturi, incompatibilitatea celor două funcții de conducere și managementul defectuos, în cazul lui Sava, iar în cazul celorlalți doi membri, lipsa activității în CA.

”Doi membrii ai Consiliului de Administrație care au fost inactivi, reprezentanții unor ministere, și domnul Sava care cumula, contrar legii și de foarte multă vreme, funcția de director general și președinte al CA, la care se adaugă o sumă de motivări de management defectuos, probleme financiare de circa 20 milioane de lei constatate de Curtea de Conturi, care nu au fost contestate de actuala, fosta conducere”, a explicat președintele CJS, Ioan Cindrea.

Cindrea a mai spus că nu crede că Sava se face vinovat de acuzațiile aduse de Curtea de Conturi, greșeala acestuia fiind că nu a contestat decizia în instanță, și

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

sava, demis de la aeroportul din sibiu. cindrea: gaură financiară de 20 milioane de lei și management defectuos  sava, demis de la aeroportul din sibiu. cindrea: gaură financiară de 20 milioane de lei și management defectuos

Ultima oră

Comentariul meu