Biletele pentru Media Music Awards, cea mai mare gala de decernare a premiilor muzicale din Romania, s-au pus deja in vanzare. Cei care vor sa participe la gala care se va desfasura in 19 septembrie, in Piata Mare din Sibiu, pot sa-si achizitioneze biletele online sau din mai multe locatii din tara.

Biletele au pretul promotional de 20 de lei si pot fi procurate online din reteaua Myticket.ro si Eventim.ro, precum si din magazinele Orange Shop, Domo si Germanos.

In Sibiu, ele vor fi vandute in 15 localuri si cafenele, semnalizate cu imaginea evenimentului, in Promenada Mall si in Galeriile Carrefour. Lista completa cu punctele de vanzare bilete poate fi vizualizata pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/MediaMusicAwards si pe site-ul evenimentului: http://www.mediamusicawards.com/

In ziua evenimentului, pretul unui bilet va fi de 30 de lei.

“Ne dorim sa evitam cozile la cele sapte case de bilete din Piata Mare in ziua evenimentului. Anul trecut cererea pe ultima suta de metri a fost foarte mare si doua mii de persoane nu au mai putut intra la eveniment, casele de bilete inchizandu-se odata cu inceperea show-ului`, a declarat Tibi Marian, project manager Media Music Awards.

Media Music Awards 2013 va avea loc pe 19 septembrie, in

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

s-au pus in vanzare biletele pentru media music awards 2013  s-au pus in vanzare biletele pentru media music awards 2013

Ultima oră

Comentariul meu