Premierul României, Victor Ponta și Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, au avut o întâlnire cu aleșii locali ai Sibiului, joi, 25 iulie, în sala de ședințe a Consiliului Județean Sibiu. Potrivit primelor declarații date de aceștia, înainte de începerea ședinței cu ușile închise, Premierul a anunțat vești bune pentru sibieni.

 

Două mari proiecte ale Sibiului par să facă un pas înainte: dezvoltarea Aeroportului Internațional de la Sibiu și construirea unui spital municipal nou.

”Am venit cu vești bune pentru Sibiu. MApN a acceptat schimbul de terenuri pe care primarul Sibiului încearcă să îl facă de ceva vreme și am găsit bani pentru dezvolttarea aeroportului de la Sibiu”, a declarat Victor Ponta, completând că mai multe detalii va oferi după ce stă de vorbă cu aleșii locali.

Și pentru primari a adus câteva vesti bune premierul, anunțând că s-au deblocat banii pe proiecte finanțate de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și de Banca Europeană pentru Investiții (BEI) pentru finalizarea proiectelor începute la școli și spitale.

”Vestea și mai bună este că cei care aveți acum proiecte în derulare, primiți banii, se fac plățile și este o parte importantă în această secetă de resurse. Avem ca prioritate pentru rectificarea financiară, să găsim

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

ponta și dușa au adus vești bune pentru sibieni: mapn e de acord să cedeze terenul pentru construirea unui spital  ponta și dușa au adus vești bune pentru sibieni: mapn e de acord să cedeze terenul pentru construirea unui spital

Ultima oră

Comentariul meu