Ora de Sibiu transmite în direct conferința de presă a premierului României la Sibiu. Ponta se află aici și pentru Raliul Sibiului. Premierul a declarat în urmă cu câteva ore că va rămâne la Sibiu până sâmbătă.

Ponta participă la o întâlnire cu primari, oficiali de la Consiliul Județean Sibiu și functionari publici, precum și afaceriști locali. De la ora 19.00, transmitem în direct conferința de presă a lui Victor Ponta.

Conferința o puteți vedea live în fereastra video de la jos în jurul orei 19.00.

Iohannis i-a făcut recomandări lui Ponta

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis,  i-a cerut public lui Ponta că nu e bine să construiască o Românie de viitor cu angajați din administrațiile locale care să aibă salarii mizere și care își duc traiul de pe o lună pe alta.

Primarul Sibiului l-a rugat azi pe premierul Victor Ponta să facă reclamă bună Sibiului și evenimentelor care au loc în oraș.

Edilul șef i-a transmis însă lui Ponta că nu e de acord ca România să aibă în continuare funcționari publici cu salarii mizere. ”Poate vă amintiți că v-am spus odată care este nivelul salarizării în administrația publică locală și nu cred că este bine să construim o Românie modernă cu funcționari extrem de săraci. Trebuie să fie nici extrem de bogați, dar cu un venit care să le asigure un nivel de trai decent. Cred că este absolut necesar si cred că sunt în asentimentul colegelor și colegilor mei când spun aceste lucruri”

 

Ultima oră

Comentariul meu