Atleta medieşeană Dana Loghin s-a clasat pe locul 10 în proba de 3.000 m obstacole la Campionatele Europene de Atletism desfăşurate la Rieti, Italia.

Sportiva antrenată de Vasile Ibăşfălean este mulţumită de acest rezultat, însă vrea să îşi imbunătăţească performanţa în viitor.

Antrenorul Vasile Ibăşfălean spune că atleta sa putea să realizeze un timp mult mai bun dacă nu ar fi fost accidentată. Pe de altă parte, acesta este convins că dacă ar fi fost alături de Dana în Italia, aceasta ar fi obţinut cel puţin locul 6 în finala probei de 3.000 m obstacole.

Sportiva antrenată de Vasile Ibăşfălean a alergat distanţa în 10:36:42. Primele trei poziţii au fost ocupate de sportive din Finlanda, Slovacia şi Germania.

Tags: Atletism, Campionatele Europene de Atletism, Dana Loghin, Nova TV, Rieti 2013, stiri din mediass, Ştirile Nova TV, Vasile Ibăşfălean

Del.icio.us

video: dana loghin despre performanţa de la campionatele europene de atletism

TweetThis

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

video: dana loghin despre performanţa de la campionatele europene de atletism  video: dana loghin despre performanţa de la campionatele europene de atletism

Ultima oră

Comentariul meu