Un bărbat de 43 de ani a fost reţinut, fiind cercetat de poliţiştii sibieni pentru proxenetism. R. Răzvan (43 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu) a fost reţinut ieri pentru 24 de ore de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism (art. 329 alin. 1 şi 3 din codul penal).

În fapt, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în cursul anului 2013, R. Răzvan a determinat mai multe tinere, una dintre acestea fiind minora (15 ani) să întreţină raporturi sexuale cu bărbaţi în schimbul unor sume de bani. Pentru a intermedia legătura cu una din fetele care practica prostituţia, R. Răzvan era contactat telefonic de clienţii. În schimbul raporturilor sexuale, fetele primeau sume cuprinse între 250 – 600 lei, banii fiind împărţiţi cu R. Răzvan.

În cursul zilei de ieri, în urma unei percheziţii domiciliare, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspectului şi cercetarea acestuia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

În dimineaţa acestei zile suspectul a fost prezentat instanţei, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 29 de zile.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Poate ca noi, comunitatea, ar trebui sa stim numele intreg al persoanei… Totusi banuiesc ca acuzatiile nu sunt nefondate, asa ca de ce sa nu stim cine savarseste fapte ilegale?