O colectie unica de 5.000 de documentare din toata lumea pot fi vizionate la cerere pe durata intregului sezon estival 2013 la Astra Film.

Astra Film Sibiu este un centru de film documentar, cercetare antropologica si educatie vizuala, organizator al Festivalului International de Film Documentar – Astra Film Festival (AFF), care in 2013 aniverseaza 20 de ani de existenta, ani de-a lungul carora au fost proiectate mii de filme din toate colturile lumii.

`Astra Film Festival este un eveniment de referinta in Europa si in lume, aflat pe o traiectorie continuu ascendenta si care de la un an la altul se bucura de o atentie tot mai sporita din partea autorilor de film documentar`, a declarat Dumitru Budrala, director fondator AFF.

La Astra Film filmele au o viata lunga de arhiva, in cele doua decenii de AFF fiind inscrise mii de filme adunate acum intr-o colectie impresionanta deschisa publicului. Filmele sunt realizate de tineri studenti sau de documentaristi consacrati, din Canada, Australia, Africa de Sud si Islanda.

`Astra Film Sibiu este singura locatie unde turisti din strainatate pot viziona la cerere filme de non-fictiune despre Romania, o ocazie unica de a descoperi cultura si traditiile romanesti, tainele vietii de odinioara sau realitati emotionante

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

sibienii pot viziona filme la cerere la astra film  sibienii pot viziona filme la cerere la astra film

Ultima oră

Comentariul meu