Piloții înscriși la ediția din 2013 a Raliului Sibiului au avut un moment de relaxare, după prima zi de recunoașteri, și au vizitat Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA. 

În seara zilei de marți, 23 iulie, după prima zi de recunoașteri, piloții înscriși la Raliul Sibiului, etapa a șaptea din Campionatul European de Raliuri FIA și etapa a cincea din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, au vizitat Muzeul Civilizației Populare Tradiționale Astra.Vizita la muzeu a fost făcută cu tramvaiul electric.

Printre piloții străini care au făcut această vizită se numără Zoltán Bessenyey, János Puskádi, Antonín Tlusťák, Jaroslav Orsák și Bryan Bouffier, iar din Romania fiind prezenti, printre alti, și Alex Filip, Sorin Badea, Danny Ungur, Vlad Cosma, Adrian Drăgan, Sebastian Itu, Vali Brădăteanu, Bogdan Stanoev, Radu David, Mihaela Beldie, Florin Tincescu și Iulian Nicolaescu.

„Este o zonă fantastică. Mă bucur că am avut prilejul să vizităm acest muzeu în aer liber. Chiar dacă a fost o vizită scurtă am reușit să ne încărcăm bateriile cu energie pozitivă pentru această etapă care se anunță foarte spectaculoasă”, a spus Bryan Bouffier, unul dintre favoriții de la Sibiu.

Plimbarea până la muzeu s-a facut cu tramvaiul electric, Sibiul fiind al doilea oraș din

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

Piloții înscriși la Raliul Sibiului au vizitat Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, cu tramvaiul  Piloții înscriși la Raliul Sibiului au vizitat Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, cu tramvaiul

Ultima oră

Comentariul meu